Filme online Sport



  The Karate Kid (1984) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Iulie 2010 | Vizionari: 5692 | Gen: Drama

The Karate Kid (1984) The Karate Kid este povestea lui Daniel, un adolescent care a ramas fara tata. Mutarea lui la Los Angeles nu este o schimbare in bine. In incercarea de a-si face prieteni noi, Daniel devine tinta Cobrelor, niste karatisti suparati pe viata, care ii poarta pica atunci cand Daniel se imprieteneste cu Ali, fosta prietena a capului Cobrelor. Ca orice baiat care incearca sa isi impresioneze prietena, el vrea sa ia initiativa si sa riposteze. De frica el renunta, dar il roaga pe Miyagi, un maestru al artelor martiale, sa il invete sa se bata. Dar domnul Miyagi il invata ca lupta este ultima solutie, invataturile sale ajutandu-l sa isi imbunatateasca abilitatile fizice, curajul si increderea in sine.

  My Giant – Uriasul meu (1998) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Iulie 2010 | Vizionari: 5676 | Gen: Comedie

My Giant – Uriasul meu (1998) Sammy Kanin (Billy Crystal) este un impresar de mana a doua care pune pe primul plan cariera, in detrimentul sotie sale Serena (Katleen Quinlan) si a fiului lor Nick (Zane Carney). Astfel, in loc sa participe la ziua fiului lui, Sammy prefera sa plece in Romania unde tanarul lui client, Justin Allen (Rider Strong) joaca intr-un film. Aici, in timpul unei calatorii cu masina, Sammy il descopera pe Max (Gheorghe Muresan), un urias de aproape doi metri si jumatate care lucra ca ingrijitor la o manastire. Sammy vede imediat in acesta sansa unui succes neasteptat si incearca sa-l convinga pe Max sa-l urmeze. Ii ofera rolul unui luptator dintr-un film de aventuri si amandoi pleaca in Statele Unite, fiecare cu alt scop: Sammy spera sa dea lovitura ca impresar al lui Max, iar uriasul spera s-o gaseasca acolo pe iubita lui din adolescenta, Liliana (Joanna Pacula), care traieste acum in New Mexico. Sammy si Max ajung in New York unde actorul Stevan Seagal trage filmul in care urma sa joace Max. Cand insa Sammy reuseste sa dea de Liliana, aceasta ii spune ca Max nu o mai intereseaza deloc, prin urmare, Sammy trebuie sa gaseasca o solutie sa-i impace pe cei doi.

  Annapolis (2006) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 26 Iulie 2010 | Vizionari: 4788 | Gen: Drama

Annapolis (2006) Annapolis este cunoscuta ca una dintre cele mai dure institutii din America - casa celor mai buni si mai inteligenti care aleg sa-si slujeasca tara, o academie navala unde doar cei mai puternici supravietuiesc. Este o lume la care se accede greu, dar care formeaza sau elimina eroii zilei de maine. Jake Huard viseaza sa intre la Academia Naval a SUA de la Annapolis, dar niciodata nu credea ca va reusi, pentru ca el este convins ca viitorul sau este ca muncitor pe santierul naval din Annapolis. Dar el si-a sfidat destinul si acum este unul dintre putinii acceptati, alaturi de elita selectata din toata tara. Insa odata intrat, visul sau e pe cale sa se transforme intr-un cosmar, iar Jake e pe cale sa ajunga o simpla statistica. Ultima lui incercare este accea de a se inscrie la legendarul campionat de box al Marinei.

  Semi-Pro (2008) Semiprofesionist - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 25 Iulie 2010 | Vizionari: 2791 | Gen: Comedie

Semi-Pro (2008) Semiprofesionist Jackie Moon e un cantaret de succes ce a obtinut venituri uriase de pe urma unui singur cantec, "Love Me Sexy". Acesta a dominat timp de luni bune toate topurile muzicale, urcandu-l pe Jackie in topul celor mai populari artisti.   Ajuns aici sus, el doreste sa-si indeplineasca in sfarsit visul de a detine o echipa de baschet. Insa echipa creata de el, Flint Michigan Tropics e cea mai proasta echipa din liga si in pericol de a se dezmembra in momentul in care NBA anunta intentia sa de a se uni cu ABA  Daca vor sa supravietuiasca Jackie si The Tropics trebuie sa faca imposibilul si anume sa castige.

  Speed Racer - Curse de strada - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 25 Iulie 2010 | Vizionari: 12213 | Gen: Actiune

Speed Racer - Curse de strada Speed este loial afacerii familiei cu curse, condusa de catre tatal sau, Pops Racer (John Goodman ), proiectantul fulgeratoarei Mach 5 a lui Speed. Cand Speed respinge o oferta tentanta din partea Royalton Industries, nu numai ca-l infurie pe patronul maniac al companiei ( Roger Allam ) si dezvalui un secret teribil, cateva din cele mai importante curse sunt aranjate de o mana de moguli necrutatori care ii manipuleaza pe cei mai buni soferi pentru a-si creste profiturile. Daca Speed nu vrea sa conduca pentru Royalton, acesta va avea grija ca Mach 5 sa nu mai treaca linia de sosire. Singura cale prin care Speed isi poate salva familia si sportul iubit este sa-l invinga pe Royalton la propriul sa joc. Sprijinit de familia sa si de catre iubita lui loiala, Trixie (Christina Ricci), Speed face echipa cu rivalul sau de-o viata, misteriosul Racer X (Matthew Fox) pentru a castiga cursa care i-a curmat viata fratelui sau: nemilosul raliu ce se desfasoara pe cuprinsul intregii tari, cunoscut si sub numele de The Crucible.

  Rocky Balboa (2006) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 19 Iulie 2010 | Vizionari: 8723 | Gen: Actiune

Rocky Balboa (2006) Rocky Balboa exploreaza o perioada vulnerabila din viata unuia dintre cele mai mari legende ale Americii. Fost campion la box, Rocky este acum un vaduv ce conduce un mic restaurant in Philadelphia. Totul se schimba in momentul in care i se ofera ocazia de a intra din nou in ring pentru a-l confrunta pe actualul campion la categoria grea, Mason "The Line" Dixon. Va putea face oare fata acestei noi si extrem de dificile provocari?


Pagini : « Precedenta 1 2 3 4 5 Urmatoarea »


 

Reclama:

Sondaj