Filme online Sport




Data Adaugarii: 23 Februarie 2011 | Vizionari: 3439 | Gen: Actiune

Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby - Vitezomanu' Ricky Bobby (2006) El si partenerul sau fidel, prietenul sau din copilarie Cal Naughton Jr., sunt un duo imbatabil, fiind porecliti "Shake” si "Bake” de catre fanii lor, pentru ca reusesc mereu sa termine cursele pe locurile 1 si 2, Cal fiind mereu al doilea. Atunci cand soferul francez de Formula Unu Jean Girard ii provoaca pe "Shake” si "Bake” pentru suprematia curselor NASCAR, Ricky Bobby trebuie sa-si invinga demonii si sa se lupte cu Girard pentru dreptul de a fi cunoscut ca cel mai tare sofer de curse.

  Top Gear Apocalypse (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 20 Februarie 2011 | Vizionari: 4748 | Gen: Documentar

Top Gear Apocalypse (2010) Nu are descriere...

  Redbelt - Centura rosie (2008) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 13 Februarie 2011 | Vizionari: 6077 | Gen: Actiune

Redbelt - Centura rosie (2008) Plasat în lumea sporturilor de contact din vestul Los Angeles-ului, filmul urmăreşte povestea lui Mike Terry, un profesor de jiu-jitsu care a evitat să se implice în circuitele profesioniste de lupte şi a preferat să-şi deschidă alături de soţie un curs de auto-apărare. În urma unui incident petrecut la club, între un poliţist şi un avocat neatent, Terry este nevoit să urce în ring pentru prima oară, în încercarea de a-şi achita datoriile şi de a-şi recupera respectul.

  Secretariat (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 07 Ianuarie 2011 | Vizionari: 3744 | Gen: Drama

Secretariat (2010) Bazat pe o remarcabilă poveste adevărată, "Secretariat" relatează călătoria spectaculoasă a câştigătorului Triplei Coroane din 1973. Gospodină şi totodată mamă, Penny Chenery (Diane Lane) acceptă să preia herghelia din Virginia a tatălui ei bolnav, în ciuda lipsei de cunoştinţe în ceea ce priveşte creşterea cailor sau cursele de cai. Împotriva tuturor sorţilor, Chenery - cu ajutorul antrenorului veteran Lucien Laurin (John Malkovich) - reuşeşte să se impună într-o industrie dominată de bărbaţi, culminând cu câştigarea pentru prima dată după 25 de ani a Triplei Coroane în ceea ce se poate să fi fost cea mai bună cursă de cai a tuturor timpurilor.


Data Adaugarii: 21 Noiembrie 2010 | Vizionari: 5194 | Gen: Comedie

White Men Can't Jump - Albii nu pot sari (1992) Albii nu pot sări - vrei să pui pariu?

Doi escroci - unul alb şi altul negru - fac echipă şi păcălesc jucătorii de baschet de pe terenurile de cartier din L.A. Unul este un familist care vrea să-şi plătească facturile, celălalt este un împătimit al pariurilor care încearcă să-şi plătească datoriile.

Păcăleşte şi fii păcălit - toate într-o singură zi!

Regizat de Ron Sheldon ("Bull Durham") după propriul scenariu şi având-o în distribuţie pe ispititoarea Rosie Perez, filmul este o victorie sigură, un hit comic care rămâne mereu "la înălţime"!

  Hurricane Season (2009) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 02 Noiembrie 2010 | Vizionari: 4821 | Gen: Drama

Hurricane Season (2009) Nu are descriere...


Pagini : « Precedenta 1 2 3 4 5 Urmatoarea »


 

Reclama:

Sondaj