Filme online Sport



  One Hit from Home (2012) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 10 Septembrie 2012 | Vizionari: 1212 | Gen: Drama

One Hit from Home (2012) Baseball superstar Jimmy Easton returns home after a devastating knee injury cuts short his promising career. In search of a new purpose for his life, Jimmy faces dark memories from his past as he tries to make peace with a world he once left behind. His life takes a transforming turn when he is involuntarily thrust back into the world of baseball. Not as a player, but as the coach of an underachieving college team struggling to rise above mediocrity. Coach Jimmy's rocky relationship with Brandon Elliot, the team's only star, forces both of them to deal with their similarly checkered pasts. One Hit from Home is a unique sports drama that explores the unpredictability of life and reminds us that we can find hope in the midst of broken dreams.

  Warrior (2011) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 23 Noiembrie 2011 | Vizionari: 8734 | Gen: Actiune

Warrior (2011) Dupa ce a lipsit de acasa timp de 14 ani si a activat ca puscas marin, mezinul Tommy Riordan se intoarce in Pittsburgh si isi propune sa reintre in competitiile de arte martiale mixte, rugandu-l pe tatal sau Paddy Conlon sa il antreneze pentru a-l ajuta sa castige turneul "Sparta” si cel mai mare premiu pus vreodata in joc in istoria acestui sport. Brendan Conlon, fratele mai mare al lui Tommy, a fost campion la arte martiale mixte in trecut si s-a retras din concursurile de gen atunci cand s-a casatorit si a devenit tatal a doi copii, angajandu-se ca profesor la o scoala publica, insa salariul extrem de mic nu ii permite sa isi achite ipoteca si sa isi intretina familia, motiv pentru care decide sa revina in ring si sa lupte pentru substantialul premiu in bani. Cei doi frati instrainati inca au resentimente unul fata de celalalt din cauza unor amintiri dureroare si intampina dificultati in a-l ierta pe tatal lor pentru faptul ca a cazut in patima alcoolului si a destramat familia atunci cand ei erau copii, insa competitia dura in care s-au inscris ocazioneaza confruntarea lui Tommy cu Brendan in ring, iar rudele de sange trebuie sa lase deoparte conflictele familiale si sa faca pace cu trecutul.

  Balls of Fury (2007) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 08 August 2011 | Vizionari: 5206 | Gen: Actiune

Balls of Fury (2007) Randy Daytona, un fost fenomen in lumea tenisului de masa extrem, in care concurenta este brutala si mizele sunt mortale, este recrutat de catre agentul FBI Ernie Rodriguez pentru a participa la o misiune secreta ce implica reintoarcerea sa in competitiile de ping-pong. Decis sa reintre in forma care l-a consacrat dupa 19 ani de absenta din lumea sportului profesionist, sa isi redobandeasca vechea glorie si sa razbune moartea tatalui sau, Randy Daytona are nevoie de o echipa care sa il ajute, apeland in acest sens la indrumarea spirituala a batranului maestru orb de ping-pong Wong si antrenandu-se cu frumoasa si experimentata nepoata a acestuia pe nume Maggie, de care se si indragosteste.

  Soul Surfer (2011) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 18 Iulie 2011 | Vizionari: 5461 | Gen: Actiune

Soul Surfer (2011) Soul Surfer este o dramă biografică despre Bethany Hamilton, o sportivă care a făcut carieră în lumea surfing-ului deşi şi-a pierdut o mâna pe când avea doar 13 ani.

  The Samurai of Ayothaya (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 19 Iunie 2011 | Vizionari: 17113 | Gen: Actiune

The Samurai of Ayothaya (2010)

  Undisputed - Fara egal (2002) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 09 Aprilie 2011 | Vizionari: 10494 | Gen: Actiune

Undisputed - Fara egal (2002) În urmã cu zece ani, Monroe Hutchen (WESLEY SNIPES) era un boxeur din California aflat în plinã ascensiune. Dar într-o noapte, într-un acces de furie comite o crimã care-l condamnã la închisoare pe viatã fãrã posibilitatea eliberãrii conditionate.

El îsi ispãseste pedeapsa în nou construita închisoare Sweetwater din Desertul Mojave o institutie corectionalã de maximã securitate pentru cei ce au comis crime, jafuri armate, violuri precum si pentru cei care au avut legãturã cu crima organizatã.

Hutchen continuã sã boxeze în cadrul Campionatului de Box dintre închisori, cu un record de 67 de victorii si nici o înfrângere. Prizonierii îl considerã un erou, campionul lor fãrã egal. Resemnat sã-si petreacã restul vietii în închisoare, Hutchen este bântuit de o întrebare, si anume dacã ar fi reusit sã realizeze ceva ca boxeur în afara zidurilor închisorii.


Pagini : 1 2 3 4 5 Urmatoarea »


 

Reclama:

Sondaj